Melek Mosso Sözleri - Melek Mosso - Gönül gözü - Netd Şarkı Sözleri / Melek mosso'nun seslendirdiği şarkıları sizler için derledik.

Melek Mosso Sözleri - Melek Mosso - Gönül gözü - Netd Şarkı Sözleri / Melek mosso'nun seslendirdiği şarkıları sizler için derledik.. Melek mosso uğurlama şarkı sözleri müziği kadar sesiyle de bizleri büyüleyen bu şarkı sözümüzün içeriğinde melek mosso tarafından söylenen ve herkes. Nereden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum kasırga oldun yıkıp geçtin ıssız şehrimi o ilk günler ne güzeldi canım, gülüm. Farkında değilmiş gibi durma aldırmasan da ağlıyorum toy sevdalım, ömre zarar yanım tebessüm et yüzüm gülsün nem varsa uğruna hazır köle ayıplansa. İnsaf bu kadar eziyet kim çeker her lafı her sözü ayrı keder özrü kabahatinden de beter (x2). Evvel allah ahir allah sözleri.

Melek mosso şarkı sözleri kategorimizde melek mosso'nun tüm parçalarının sözlerini ve dinlemek için youtube veya spotify adreslerini bulabilirsiniz! Arzular arsız dinle yazarak youtube'da şarkıya erişim sağlayabilirsiniz. Melek mosso kızgınım şarkı sözleri, yoksun artık, çok mu korkuttum? Soğuk geliyor banabütün düşündüren yazılar. Çukur dizisi melek mosso keklik gibi şarkı sözleri.

Melek Mosso Arzular Arsız indir, Arzular Arsız mp3 indir
Melek Mosso Arzular Arsız indir, Arzular Arsız mp3 indir from cdnguncelmp3indir.com
Bu sayfada melek mosso şarkıcısına ait müzik dünyasına damga vurmuş en güncel ve popüler şarkı sözleri, gitar akorları ve şarkı sözü çevirileri yer almaktadır. Arzular arsız dinle yazarak youtube'da şarkıya erişim sağlayabilirsiniz. Melek mosso uğurlama şarkı sözleri müziği kadar sesiyle de bizleri büyüleyen bu şarkı sözümüzün içeriğinde melek mosso tarafından söylenen ve herkes. Bi adım gei ian gir… Hep kediyi üzüyorsun ama önemli değil bilemiyorum. Çok üzdüysem bu benim suçum mu? Nereden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum kasırga oldun yıkıp geçtin ıssız şehrimi o ilk günler ne güzeldi canım, gülüm. Benim yolum dar ve yokuşlu.

Mosso ismini sahne ismi olarak kullanmaktadır ve youtube'da böyle bilinmektedir.

Melek mosso'nun seslendirdiği şarkıları sizler için derledik. Evvel allah ahir allah sözleri. Farkında değilmiş gibi durma aldırmasan da ağlıyorum toy sevdalım, ömre zarar yanım tebessüm et yüzüm gülsün nem varsa uğruna hazır köle ayıplansa. Kime sorsam herkes boka batmış. Melek mosso kızgınım şarkı sözleri, yoksun artık, çok mu korkuttum? Sanki bir düzen içinde kalan kırıntılar. Melek mosso uğurlama şarkı sözleri müziği kadar sesiyle de bizleri büyüleyen bu şarkı sözümüzün içeriğinde melek mosso tarafından söylenen ve herkes. Türkiye'nin en çok izlenen dizileri çukur dizisindeki şarkıları seslendiren melek mosso twitter'da gündem oldu. Bana yalan söylediler, keklik gibi, vursalar ölemem, arzular arsız, aşk bitermiş, ne faydası var lt → türkçe → melek mosso (13 şarkı 11 defa 4 dile çevrildi). Video hoşunuza gittiyse beğenmeyi unutmayıntelif atmadan önce kaldırılmasını istediğiniz videolarıbana bildirirseniz çok mutlu olurum. Melek mosso konuştum konuştum, niyetlendim buluştum (kendimle) uzun bir yokuştu hayat, sonunda yoruldum. Aras yalan şarkı sözü, soğuk geliyor bаnа bütün düşündüren yаzılаr sаnki bir düzen içinde kаlаn kırıntılаr aşаr benim boyum kаdаr. Benim yolum dar ve yokuşlu.

Aras yalan şarkı sözü, soğuk geliyor bаnа bütün düşündüren yаzılаr sаnki bir düzen içinde kаlаn kırıntılаr aşаr benim boyum kаdаr. Benim yolum dar ve yokuşlu. Melek mosso şarkı sözleri kategorimizde melek mosso'nun tüm parçalarının sözlerini ve dinlemek için youtube veya spotify adreslerini bulabilirsiniz! Melek mosso konuştum konuştum, niyetlendim buluştum (kendimle) uzun bir yokuştu hayat, sonunda yoruldum. Bi adım gei ian gir…

Melek Mosso - Tükettim ft. S4hir - Netd Şarkı Sözleri
Melek Mosso - Tükettim ft. S4hir - Netd Şarkı Sözleri from sarkisozlerinetd.com
Melek mosso, ilk olarak bir müzik yarışmasına katıldı ve burada melek mosso. Türkiye'nin en çok izlenen dizileri çukur dizisindeki şarkıları seslendiren melek mosso twitter'da gündem oldu. Melek mosso kızgınım şarkı sözleri, yoksun artık, çok mu korkuttum? Bu sayfada melek mosso şarkıcısına ait müzik dünyasına damga vurmuş en güncel ve popüler şarkı sözleri, gitar akorları ve şarkı sözü çevirileri yer almaktadır. Bir umut yok sanki, bir yarın yok sanki, bir tadım noksan bii : Hissediklerim ve fark ettiklerim arasında seni buluyorum. Bana yalan söylediler, keklik gibi, vursalar ölemem, arzular arsız, aşk bitermiş, ne faydası var lt → türkçe → melek mosso (13 şarkı 11 defa 4 dile çevrildi). Melek mosso tüm şarkı sözleri:

Melek mosso uğurlama şarkı sözleri müziği kadar sesiyle de bizleri büyüleyen bu şarkı sözümüzün içeriğinde melek mosso tarafından söylenen ve herkes.

Bi adım gei ian gir… Evvel allah ahir allah sözleri. Soğuk geliyor banabütün düşündüren yazılar. Çukur dizisi melek mosso keklik gibi şarkı sözleri. İnsaf bu kadar eziyet kim çeker her lafı her sözü ayrı keder özrü kabahatinden de beter (x2). Melek mosso tüm şarkı sözleri: Kime sorsam herkes boka batmış. Aras yalan şarkı sözü, soğuk geliyor bаnа bütün düşündüren yаzılаr sаnki bir düzen içinde kаlаn kırıntılаr aşаr benim boyum kаdаr. Melek mosso konuştum konuştum, niyetlendim buluştum (kendimle) uzun bir yokuştu hayat, sonunda yoruldum. Sanki bir düzen içinde kalan kırıntılar. Melek mosso'nun gerçek ismi melek davarci'dır. Melek mosso şarkı sözü ve çevirileri: Keklik gibi kanadımı süzmedim, murat alıp doya doya gezmedim, bu kara yazıyı kendim yazmadım.

Çukur dizisi melek mosso keklik gibi şarkı sözleri. Farkında değilmiş gibi durma aldırmasan da ağlıyorum toy sevdalım, ömre zarar yanım tebessüm et yüzüm gülsün nem varsa uğruna hazır köle ayıplansa. Aras yalan şarkı sözü, soğuk geliyor bаnа bütün düşündüren yаzılаr sаnki bir düzen içinde kаlаn kırıntılаr aşаr benim boyum kаdаr. Kime sorsam herkes boka batmış. Soğuk geliyor banabütün düşündüren yazılar.

Melek Mosso - Yar (Akustik Performans), 2020 | Şarkı ...
Melek Mosso - Yar (Akustik Performans), 2020 | Şarkı ... from i.pinimg.com
Soğuk geliyor banabütün düşündüren yazılar. Aras yalan şarkı sözü, soğuk geliyor bаnа bütün düşündüren yаzılаr sаnki bir düzen içinde kаlаn kırıntılаr aşаr benim boyum kаdаr. Bana yalan söylediler, keklik gibi, vursalar ölemem, arzular arsız, aşk bitermiş, ne faydası var lt → türkçe → melek mosso (13 şarkı 11 defa 4 dile çevrildi). Hissediklerim ve fark ettiklerim arasında seni buluyorum. Melek mosso şarkı sözü ve çevirileri: Keklik gibi kanadımı süzmedim, murat alıp doya doya gezmedim, bu kara yazıyı kendim yazmadım. Melek mosso uğurlama şarkı sözleri müziği kadar sesiyle de bizleri büyüleyen bu şarkı sözümüzün içeriğinde melek mosso tarafından söylenen ve herkes. Çok üzdüysem bu benim suçum mu?

Bir umut yok sanki, bir yarın yok sanki, bir tadım noksan bii :

Etiketler» türkçe şarkı sözleri » melek mosso kedi şarkı sözleri. Mosso ismini sahne ismi olarak kullanmaktadır ve youtube'da böyle bilinmektedir. Çok üzdüysem bu benim suçum mu? Soğuk geliyor banabütün düşündüren yazılar. Bi adım gei ian gir… Seninle olduğum her an, her saniye hissediyorum. Hadi diyelim ki biz hiçbir şeyiz. Farkında değilmiş gibi durma aldırmasan da ağlıyorum toy sevdalım, ömre zarar yanım tebessüm et yüzüm gülsün nem varsa uğruna hazır köle ayıplansa. Melek mosso şarkı sözleri kategorimizde melek mosso'nun tüm parçalarının sözlerini ve dinlemek için youtube veya spotify adreslerini bulabilirsiniz! Bana yalan söylediler, keklik gibi, vursalar ölemem, arzular arsız, aşk bitermiş, ne faydası var lt → türkçe → melek mosso (13 şarkı 11 defa 4 dile çevrildi). Hissediklerim ve fark ettiklerim arasında seni buluyorum. Melek mosso'nun seslendirdiği şarkıları sizler için derledik. Melek mosso kızgınım şarkı sözleri, yoksun artık, çok mu korkuttum?

Kime sorsam herkes boka batmış melek mosso. Hadi diyelim ki biz hiçbir şeyiz.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama